Hoe kunnen wij jou helpen met WisCat?

Omdat WisCat een struikelblok blijkt te zijn onder de Pabostudenten, is de Pabotrainer ontwikkeld. Bij de Pabotrainer wordt je in twaalf uur helemaal klaargestoomd voor de cursus. Dit wordt gedaan door vaste docenten die de WisCattoets zelf in het verleden foutloos hebben afgesloten of een universitaire opleiding met succes hebben afgerond. De cursus vindt plaats in kleine groepjes zodat er ruimte is om al je vragen te stellen.

Hoe leer je dit allemaal in slechts twaalf uur?
Het behalen van de toets gaat grotendeels om het toepassen van trucjes. Bij de Pabotrainer ligt de focus op hoofdrekenen. In twaalf uur worden deze trucjes jou eigen gemaakt. Voor alle sommen die de WisCattest wordt je aangeleerd hoe je deze het slimste aan kunt pakken. In korte setjes worden hoofdrekenvragen diverse keren herhaald. Hiernaast wordt je uitgelegd hoe je verhaaltjes kunt vertalen naar de som. Bij de cursus wordt een opgavenboek verstrekt met zowel uitleg als veel oefensommen.

De onderwerpen die aanbod komen bij de Pabotrainer:

  • Hoofdrekenen
  • Basisvaardigheden
  • Breuken, procenten, verhoudingen
  • Meten en meetkunde
  • Informatieverwerking

Julia: “Ik wil er alles aan doen om deze rekentoets te halen en deze cursus werd mij aangeraden. Ik heb de docent een 10 gegeven!”

Pabostudenten worden geholpen door pabotrainer.
90
Het slagingspercentage ligt op 90 procent, grote kans dat het jou met deze cursus ook lukt om een mooi cijfer te behalen!
WisCat
100%